The Consumers (gratis) voor jouw bedrijf?

Al ruim twee jaar ontzorgen wij onze business to business coaches. The Consumers is jouw online ondersteuning op het gebied van voeding en training. The Consumers levert niet alleen maatwerk voor de eindgebruiker maar kijkt ook naar jouw situatie en zoekvraag.

Online ondersteuning op het gebied van voeding en training?

Als trainer of gym-owner ben je voornamelijk bezig met het geven van fysieke trainingen. Daarbovenop heb je weinig tot geen (priori)tijd om voedingsplannen te maken voor je klanten. Je raffelt dit af of je maakt überhaupt geen plan. Terwijl doelstellingen toch echt door middel van juiste voeding bepalend zijn. Zonde!

Van crossfit box tot kickboxschool. The Consumers pakt deze begeleiding graag op zodat jij je hier geen zorgen over hoeft te maken. Wat is de uitkomst van deze oplossing?

  • Meer klanten die betere resultaten behalen.

  • Langere levensduur van huidige klantenbestand.

  • Huidige klanten zullen tevredener zijn over huidige dienstverlening.

Wat maakt The Consumers uniek?

Onze online ondersteuning kan gemakkelijk als aanvulling worden toegevoegd bovenop de huidige dienst. The Consumers levert deze dienst vaak onder eigen branding maar is ook mogelijk vanuit branding van de business to business klant. The Consumers komt graag langs op locatie voor een oriënterend gesprek en organiseert een kick-off op locatie zodat klanten weten waar zij aan toe zijn. Overige unieke mogelijkheden zijn;

  • Integratie van een eigen supplementen-lijn

  • Mogelijkheid tot fysieke metingen op locatie om de voortgang en persoonlijk contact te waarborgen

  • Periodiek ontvangen eindgebruikers leuke gifts!

  • Onze geleverde dienst kan gratis zijn en soms zelfs iets opleveren!

Zij gingen jou voor

Van volledige voedingsovername tot het bewustmaken van vitaliteit onder een huidig en toekomstig personeelsbestand.

Jessica van Veen

Eigenaresse, Crossfit NIMBL

The Consumers heeft de rol van vitaliteitscoach voor vanHaren opgepakt door leerzame content te schieten voor de interne applicatie binnen vanHaren. Het onder de aandacht brengen van onze FIT essential lijn was daarbij een manier om onze medewerkers in beweging te krijgen.

Afdeling

Media & Communitcatie

Sinds een aantal maanden werken wij samen met The Consumers. Het ontbrak bij onze club nog aan een stukje begeleiding wat betreft voeding en de coaching hierin. Training + goede gezonde voeding = resultaat zo gezegd. The Consumers vult dat nu mooi in voor onze leden. Een fijne samenwerking waarmee wij elkaar goed aanvullen!

Nick Rauwerda

Eigenaar, NR-Sports

Resultaten

Bekijk hieronder wie jou voor gingen

Contact

Een oriënterend gesprek inplannen? Of heb je een andere vraag? Vul dan het contact formulier in.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.