šŸ”„ Ā Start vandaag nog!

Voor optimaal resultaat zal jouw voeding en training altijd ontworpen moeten zijn rondom doelen, ervaring, biometrie en factoren als lichaamstype en in het geval van The Consumers ook jouw favoriete voeding. Wordt er bij The Consumers een persoonlijk plan gemaakt, dan mag je er van uitgaan dat dit nauwkeurig, plezierig en uiterst effectief voor je gemaakt wordt. Stop met het de hele dag drinken van aloƫ vera of het leiden van honger. Kies enkel nog welk programma bij jou past!

Bekijk onze
programma's

Van Warrior tot Fitchick, welk programma past het best bij jou?

Meer over onze programma's

Office Dad

Moe en Futloos? Echt niet!

Bekijk Programma

Warrior

Komop met die Massa!

Bekijk Programma

Fitchick

Laat die BBB maar komen!

Bekijk Programma

Kijk wat klanten zeggen!

Trainingplan

Persoonlijk voor jou ontworpen en gebaseerd op jouw doel.

Voedingplan

Persoonlijk voor jou ontworpen. Hierbij wordt rekening gehouden met mogelijke allergieƫn, aantal eetmomenten, huidige eetpatroon en gebaseerd op jouw doel.

Periodieke check-in met jouw coach

Jouw persoonlijke coach zorgt ervoor dat jij voorzien bent van een training- en voedingsplan. Jij kan tijdens jouw periodieke check-in terecht voor al jouw sport gerelateerde vragen. Antwoorden zijn altijd wetenschappelijk onderbouwd of vloeien voort uit jaren van ervaring.

oefeningen database

Onze database bevat ca. 5000 3d geanimeerde demonstraties van de juiste uitvoering van oefeningen.

Icoon appel

Producten database

Onze database wordt gevalideerd door voedingsexperts. Iets niet volgens plan gegeten? Voer het in en kijk hoeveel er die dag nog gegeten kan worden!

Icoon idee

Tips en training advies

Onze adviezen zijn altijd wetenschappelijk onderbouwd en vloeien voort uit jaren ervaring. Wij delen onze tips en adviezen via; de periodieke check-in, blogs, socialmedia posts en podcasts.

Maak jouw start aan een
fitter en gezonder leven

Plan een intake
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.