FAQ

Kan ik tussentijds stoppen bij The Consumers?

Het is niet mogelijk om jouw abonnement tussentijds stop te zetten. Bij The Consumers gaan wij niet voor de korte termijn en geloven wij niet in een ‘fast solution’. Wij werken samen met onze leden aan een lange termijn doelstelling. Dit om een blijvend resultaat te kunnen garanderen en je echt te richten op een veranderen van je levensstijl. Dit is ons streven. Wanneer jij je hebt aangemeld bij The Consumers ga jij akkoord met de zelfgekozen tijdsduur van je abonnement. Ben je recent aan de slag gegaan en val je nog binnen de 14 dagen wettelijke bedenktijd, dan heb je de mogelijkheid om kosteloos het abonnement te ontbinden. Klik Hier om het abonnement te ontbinden. 

Hoe kan je The Consumers het best bereiken?

Je kan The Consumers altijd bereiken via de mail: info@theconsumers.nl of via het contactformulier op de site. Het formulier is te vinden op de homepagina. Voor dringende vragen zijn wij te bereiken op 06-57 20 75 78. 

Kan ik The Consumers combineren met andere sporten, bijvoorbeeld Crossfit, Yoga, Judo?

Bij The Consumers zien wij krachttraining als één van de succesvollere manieren om jouw gewenste resultaat te behalen en te behouden. Dat neemt niet weg dat het belangrijk is om te doen waar jij jezelf prettig bij voelt. Wij laten deze keuze daarom geheel bij de klant. Wil jij bijvoorbeeld zowel Crossfit als krachttraining doen? Dan zetten wij de krachttraining klaar in de trainingsomgeving. Wil jij het trainingsgedeelte elders doen? Dan helpen wij jou voor alsnog graag met jouw voedingsbegeleiding. 

Met welk doel kan ik terecht bij The Consumers? 

Bij The Consumers kan je terecht voor elk voor de hand liggend doel. Denk aan het aankomen in gewicht, afvallen van vetmassa, sterker worden, een fittere versie van jezelf worden etc. Onze trainingen zijn afgesteld op jouw doel. Werkend richting een lange- of kortetermijndoelstelling, houden wij rekening met; trainingsdagen, biometrie (verhouding van postuur), eventuele blessures en nog veel meer.

Waarom The Consumers?

We willen voor jou de beste fitness app zijn, maar bieden daarnaast zoveel meer. Je vindt oefeningen, trackt je resultaten, maar gaat ook aan de slag met voeding. The Consumers biedt zowel doordachte maaltijden als een voedingswaarde tracker. Hierdoor werk je op diverse vlakken aan een betere levensstijl. Kom je er niet uit of heb je vragen? Dan staan wij, Tobin en Robin, persoonlijk als personal coaches in onze fitness app voor jou klaar. Daarnaast kan het ook zijn dat jouw vraag al is beantwoord in een van onze podcasts!

Maak jouw start aan een
fitter en gezonder leven

Plan een intake
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.