De app

Met de app heb jij altijd toegang tot jouw persoonlijke voeding- en trainingsplan.

Checkbox beloftes The Consumers
Neem een kijkje in de activiteitenkalender wat
jouw coach voor jou in petto heeft.
Checkbox beloftes The Consumers
Houdt gemakkelijk jouw voortgang bij in de voortgang registratie.
Checkbox beloftes The Consumers
De mogelijkheid om andere uitgewerkte trainingen toe te voegen.
Checkbox beloftes The Consumers
Vragen over de uitvoering? Stuur het op naar jouw coach!
Bekijk programma's
Met The Consumers app heb je overal toegang tot je trainings- en voedingsplan

Voeding

Eet elke dag iets anders

Eet lekker gevarieerd met The Consumers! Ontvang wekelijks van ons een weekmenu waarbij jij lekker door swiped wat je die week wilt gaan eten. Maak jij jouw voedingsschema definitief? Zet dit plan met een druk op de knop door naar Albert Heijn of print gemakkelijk een boodschappenlijst.

Eet gezellig mee aan tafel

Wil jij jouw persoonlijke doel behalen, maar hecht jij tegelijkertijd veel waarde aan het huishoudelijke praat momentje van de dag? Geen probleem! Bepaal alleen nog of jij een vaste structuur qua overige voedingsmomenten wilt of elke dag geprikkeld wilt worden met andere eetopties.

Eet lekker strikt

Hoe hard heb jij die stok achter de deur nodig? Dat weet jij zelf het best! Eet jij lekker strikt dan ontvang jij een voedingsplan waarbij alle eetmomenten doordeweeks hetzelfde zijn. Dit scheelt tijd in de supermarkt en kan in de portemonnee schelen omdat je minder gevarieerd koopt.

Bepaal zelf en laat je adviseren

Door zelf aan de slag te gaan met jouw voeding, leer jij binnen no-time over voedingswaardes en macro’s. Je krijgt hierbij inzicht in waar het in het verleden is foutgegaan en hierdoor meer grip op een mogelijke terugval. Denk bijvoorbeeld aan een Jojo-effect. Jouw coach kijkt natuurlijk mee en adviseert keuzes die jou verder helpen in het vervolg.

Gekozen hoe je begeleid wilt worden?

Kies een programma

Training

Onze fitness app

Wil je werken aan een gezonde levensstijl, dan is beweging erg belangrijk. Vind je het lastig om in te schatten hoe je moet beginnen of wil je je resultaten beter bijhouden, lees dan snel verder over onze fitness app. Naast honderden oefeningen en de mogelijkheid om je progressie te meten, bieden wij je net dat extra stukje motivatie met personal training via de app.

Waarom The Consumers?

We willen voor jou de beste fitness app zijn, maar bieden daarnaast zoveel meer. Je vindt oefeningen, trackt je resultaten, maar gaat ook aan de slag met voeding. The Consumers biedt zowel doordachte maaltijden als een voedingswaarde tracker. Hierdoor ga je aan alle kanten werken aan een betere levensstijl. Kom je er niet uit of heb je vragen? Dan staan wij, Kim, Tim en Tobin, persoonlijk als personal coaches in onze fitness app voor jou klaar.

Personal coaching via The Consumers

Bij een personal trainer denk je misschien al snel aan iemand die naast je in de sportschool staat om je te motiveren. Hier zitten voor velen twee minpunten aan die onze fitness app wegneemt, namelijk hoge kosten en een opgelaten gevoel. Je kunt The Consumers precies inschakelen zoals jij wil en kiezen uit verschillende abonnementsvormen met elk een eigen prijs. Jij kunt namelijk het beste inschatten waar je behoefte aan hebt. Zodra je dat in beeld hebt, staan wij voor je klaar!

Met welk doel kan ik terecht bij The Consumers?

Bij The Consumers kan je terecht voor elk voor de hand liggend doel. Denk aan het aankomen in gewicht, afvallen van vetmassa, sterker worden, een fittere versie van jezelf worden etc. Onze trainingen zijn afgesteld op jouw doel. Werkend richting een lange of korte termijndoelstelling, houden wij rekening met; train dagen, biometrie (verhouding van postuur), eventuele blessures en nog veel meer.

Heb je een doelstelling in gedachte?

Kies een programma

Onze klanten

Review van Drizzyedo
@Drizzyedo
Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster
The Consumers zijn echt toppers. Nu al enkele maanden bezig en ik merk dat ik steeds dichter bij mijn doelen kom. De communicatie is top en de app waarmee ze werken is duidelijk en overzichtelijk. Kortom, heb je een doel op het gebied van sporten, gezondheid en fit blijven dan kan ik het echt aanraden!
Warrior Programma
Review van @Rubenpelk
@Rubenpelk
Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster
Ik ken Tobin al wat langer en ik wilde een keer een andere manier van coaching proberen (Online i.p.v. fysiek). Ik ervaar de begeleiding als zeer positief. Trainingen gaan goed en de training is afwisselend wanneer ik dat wil.  Ik ben nu 3 maanden bezig en in de huidige situatie 8 kg afgevallen.
-8 kg vetmassa
Office Dad programma
De review van Koen0093
@Koen0093
Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster
Ik bleef steeds maar op het zelfde level. Dankzij the Consumers heb ik grote stappen kunnen maken en waren de resultaten snel zichtbaar. Thanks!!
+5 kg spiermassa
Warrior Programma
Review van @Hamed.Amir26
@Hamed.Amir26
Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster
Ik heb al verschillende coaches gehad en telkens lukte het me niet om het gewenste resultaat te behalen. The Consumers heeft echter wel geholpen en ik heb al enorm veel progressie geboekt. Dikke aanrader dus!
Fittere versie van zichzelf geworden
Warrior Programma
Review van @Bybibi._
@Bybibi._
Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster
Ik wilde graag specifieke begeleiding. Iemand die per individu kijkt naar iemand zijn lichamelijke gesteldheid. Daarnaast was ik opzoek naar gemak in de zin dat iemand mij gewoon moet vertellen wat moet ik consumeren om mijn doel te behalen. Beide heb ik bij The Consumers gevonden! Zij helpen mij daarnaast met mijn ziekte van Crohn door goed te kijken wat ik wel en niet kan eten. Echt een aanrader!
- 3 kg vetmassa
+ 3 kg spieren
Fitchick Porgramma
De review van @Ninopatti
@Ninopatti
Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster
Een halfjaar geleden gestart bij The Consumers. Wat ik fijn vind is dat zij echt naar mijn (destijds) huidige situatie hebben gekeken. Zeker geen one size fits all mentaliteit. Sinds een week overgegaan naar het ‘warrior programma’ en dit bevalt top! Zeker een aanrader.
Overgegaan naar het Warrior programma
Office Dad Programma
Review van @Nickschardijn
@Nickschardijn
Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster
Bij de Consumers kijken/luisteren ze aan de hand van jouw wensen wat voor voedingsschema en trainingsplan het beste bij je hoort. Als je er even doorheen zit of je hebt motivatie nodig, helpen ze meteen. Ze zijn altijd snel bereikbaar en wisselen regelmatig het voedingsschema en trainingsschema voor je! allemaal naar je eigen wensen. Ik ben zelf van 106 kilo naar 76 kilo gegaan, en dat allemaal met de voedings en trainingsschema + op afstand coaching van de Consumers
-30 kg vetmassa
Office Dad Programma
Proefielfoto review
@Teunvankessel
Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster
Een vriend van mij (Nick). Was al eerder klant van The Consumers. En via de coaching van The Consumers hebben is hij maar liefst 30 kg afgevallen. Ik was opzoek naar de juiste begeleiding en Nick wees mij op The Consumers.  In de 3 maanden dat ik nu bezig ben, ben ik nu 5 kilo afgevallen. Dit komt met name omdat zij een schema maken wat past bij mij levensstijl. Het is niet je doorsnee voedingsplan
Office Dad Programma
Profielfoto review
@Melinavdm
Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster Icoon ster
Na mijn zwangerschap ging ik weer sporten om mijn extra kilo’s kwijt te raken. Al snel merkte ik dat ik weinig motivatie had en een stok achter de deur nodig had. Vandaar dat ik bij The Consumers uit kwam! Ik ben tot nu toe super blij dat ik deze keuze gemaakt heb want ben in 1 maand tijd al een paar kilo afgevallen en 2 % gezakt met mijn vetpercentage. De schema’s zijn erg duidelijk en goed te volgen. Ik raad iedereen The Consumers aan!
Fitchick Programma

Maak jouw start aan een
fitter en gezonder leven

Plan een intake
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.