Wij zijn
The Consumers.

Ons doel is om sporters een betaalbare, op maat gemaakte begeleiding te bieden.

Leer het team van The Consumers beter kennen
Dit is het team van The Consumers
Maak kennis met het team van The Consumers
Dit is het team van The Consumers

Tobin

Tobin is personal trainer en gespecialiseerd in bedrijfsfitness
Meer over Tobin

Specialisme:
- Arbotechnische handelingen
- Bedrijfsfitness
- Burn-out
- Obesitas

Daar staat hij trots! In zijn rol als HR-specialist adviseert hij organisaties (b2b) en eindgebruikers (b2c) om de vitaliteit en duurzaamheid te verbeteren. Representatief zijn voor vakanties is een van zijn persoonlijke doelen waar hij elk jaar weer voor gaat. Denkt Tobin aan sport, dan denkt hij aan de juiste voeding die daarbij passend is. Beperkt dit hem in zijn activiteiten in het weekend? Absoluut niet. Jaren lang heeft hij zich verdiept in de relatie tussen sport en voeding. Waarom maanden lang ploeteren in de sportschool zonder resultaat? De verbinding is lastig te leggen, terwijl het voor velen net dat beetje hoeft te schelen. Tobin’s specialisme betreft onder andere Arbo technische handelingen en bedrijfsfitness. Dit komt voort uit nevenactiviteiten die hij naast het online begeleiden uitvoert. Iedereen kan in zijn ogen een persoonlijk doel bewerkstelligen. Het is alleen aan hen om zich er toe te zetten. Heb jij een bepaald doel voor ogen en heb jij die stok achter de deur nodig? Dan staat hij klaar om jou op de best mogelijke manier naar je doelstelling te helpen.

Tim

Tim is personal trainer en coach bij The Consumers
Meer over Tim

Specialisme:
- Blessure
- Coachen in verbeteren leefstijl
- Supplementen  
- Wedstrijd coaching

Aangenaam mijn naam is Tim! Al ruim tien jaar heb ik mij verdiept in de fitness en alle facetten die daar omheen liggen. Na veel vallen, opstaan, cursussen en opleidingen sta ik voor jou klaar om jou te laten ervaren hoe leuk en effectief het kan zijn om van doelstelling naar doelstelling te werken. Wat ik in mijn begeleiding goed door laat schemeren is dat ik ga voor een gezonde en duurzame leefstijl. De standaard kip, rijst en broccoli mentaliteit zul je bij mij niet zien. Fitness en de rol met voeding daarbij moet een leuke relatie tot elkaar hebben. Hier hoort ook een drankje en een hapje eten in het weekend bij.
Mijn specialiteit vloeit mede voort uit ervaring in bodybuild wedstrijden. Ik heb het maximale uit mijn lichaam gehaald en ik weet wat hierbij komt kijken. Ik ben jou stok achter de deur van ruim 100 kilo. Laten we beginnen met jouw eerste doelstelling.

Kim

Kim is personal trainer & online coach bij The Consumers
Meer over Kim

Specialisme:
- Buik - Benen - Billen
- Emotie eten
- Mindset
- Photoshoot prep

Aangenaam Kim hier! Ooit begonnen als een wat zwaardere puber en inmiddels al ruim 4 jaar werkzaam als personal trainer & online coach. Ik adviseer mijn klanten niet alleen door de kennis die ik in de jaren heb opgedaan maar ook door eigen ervaringen.
Lead by example dus. Ik heb mij verdiept in de begeleiding van het powerliften en ook is de begeleiding in bodybuilding geen onbekend terrein voor mij! Mijn passie ligt vooral in het veranderen van gedrag en gewoontes. Daarbij vind ik het belangrijk dat er een balans is tussen hard werken/trainen en optimaal genieten. Dit alles met als uitgangspunt dat het resultaat een duurzaam karakter kent. Ik ga graag met je in gesprek over de mogelijkheden.

Wist je dat een gewoonte eigenlijk ingesleten gedragspatronen zijn? Deze gedragspatronen ontwikkel je onbewust door herhaaldelijk gedrag uit te voeren.

Maak jouw start aan een
fitter en gezonder leven

Plan een intake
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.